•   -15% na prvu kupovinu

  •   Besplatna isporuka

Angus Cloud zaštitno lice Polo Ralph Lauren

Angus Cloud, glumac poznat po seriji Euforija, postao je zaštitno lice brenda Polo Ralph Lauren. Izvođač glavne uloge Fezco iz serije HBO-a je lice novih mirisa brenda - Polo Green, Polo Blue i Polo Red.

Cloud je sudjelovao u kampanji ne samo zahvaljujući svojoj popularnosti. Predsjednik Ralph Lauren Fragrances je zavolio bezvremenski stil glumca i cijeni autentičnost njegove povijesti vezane uz brend. Kako se pokazalo, Cloud je bio ljubitelj Polo Ralph Lauren već od djetinjstva - u kampanji prepričava, kako je otkrio svijet Polo i zavolio košulje s karakterističnim logotipom, dakle jahačem na konju. Priznao je da kad je bio mlađi, odjeću je kupovao uglavnom u trgovinama s rabljenom robom, a kada je našao u njima nešto s konjem Polo, odmah bi to kupio. U jednom trenutku je primjetio da se njegova garderoba sastoji uglavnom od košulja Polo Ralph Lauren i da već mjesecima nije na sebi imao T-shirt majicu - na taj način je započela velika kolekcija.

Stvaratelji serije Euforija nisu mogli proći samo tako kraj fascinacije glumca. Njegova ljubav prema Polo je prešla na sadržaj ormara glavnog lika iz serije - Fezco ima sebi košulje Polo Ralph Lauren u mnogim scenama. U kampanji mirisa Polo Ralph Lauren glumac je nastupio u svijetlo plavoj košulji tipa oxford, klasičnoj kravati, zeleno-smeđoj bejzbol jakni i hlačama brenda bež boje. Najnovija kolekcija Polo Ralph Lauren već je dostupna u Gomez!