• FINAL SALE DO -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% NA PRVU KUPOVINU

New in: Just Cavalli

Nova generacija by Just Cavalli su buntovni i neobuzdani sanjari koji gledaju daleko u budućnost i slijede svoje snove. Kolekcija proljeće/ljeto 2024. poziv je da se izrazite uz potpunu slobodu i vjeru u vlastite sposobnosti. Just Cavalli još jednom ističe svoj DNK i moto: živjeti bez ograničenja.

Moda prema Just Cavalli nije samo način odijevanja, već i komunikacijski alat koji postaje manifest životne filozofije svakoga od nas. Atmosfera brenda je međunarodna, a rodne granice su porušene. To je skladna ravnoteža između maksimalizma i esencijalizma, sporta i glamura – svijeta viđenog kroz kaleidoskop živih boja.

Prepoznatljivi simbol kolekcije SS24 je između ostalog: novi CJ monogram u gotičkom fontu i minimalistički Just Cavalli Milano logo. Odvažni printovi kao što je Tiger TV imaju motive tigra, zebre i leoparda i kolekciji dodaju umjetnički štih. Otisak tigrovog anđela s kerubom na zaobljenom tigru prenosi poruku ljubavi. U trendu su i odijela s printom ili šarenim patchworkom, pletenina s ručno rađenim elementima, pripijene haljine seksi karaktera, cargo hlače i maxi majice s raznim motivima. Sve je u igranju jakih kontrasta za ultra-suvremeni učinak.

Brend također nije zaboravio na ovosezonski traper trend. Zamišljeni vintage efekt traperica i kontrastne boje harmoniziraju s dodacima talijanske modne kuće koji se savršeno uklapaju u novi stil. Od maxi ruksaka inspiriranih svijetom outdoor sportova, do novih sedlastih torbi izrađenih od širokog spektra materijala i šešira za vozače kamiona u američkom streetwear stilu. Metalni detalji, printovi i zakrpe postaju karakteristični kodovi novog imidža brenda.

Otkrijte nove proizvode Just Cavalli za nju i njega na Gomez.hr.