• DO -40% | KOD: LOVE23

    Više
  • FINAL SALE DO -70% I VIŠE!
     WOMEN | MEN | KIDS

  •   -15% na prvu kupovinu

  •   Besplatna isporuka

Stella McCartney - novi brend u Gomez

Stella McCartney rođena je u Londonu u obitelji stvaralaca - njezin otac je bio glazbenik Paul McCartney, a majka fotografkinja i aktivistica Linda Eastman. Već u djetinjstvu zanimala se za modu - kad je imala 15 godina radila je kod dizajnera Christiana Lacroix. 1995. godine je završila central St Martins College od Art & Design i skoro odmah je postala prepoznatljiva zahvaljujući savršenom zanatu i odvažnoj estetici. 1997. Godine je postala kreativni direktor francuske modne kuće Chloé.

Stella McCartney je 2001. godine osnovala svoju vlastitu modnu kuću i kreirala svoju prvu kolekciju.  Od početka modne karijere se odlučila na uravnotežen i ekološki pristup - u svojim projektima nikad ne koristi kožu, perje ili krzna. Svake godine brend se razvija i donosi zanimljive projekte - 2003. godine stavila je na tržište miris STELLA, a 2004. Započela suradnju s brendom Adidas, dok 2008. Je kreirala kolekciju donjeg rublja i liniju za djecu. 2012. I 2016. godine Stella McCartney je dizajnirala odjeću za reprezentaciju Velike Britanije za sve discipline Ljetnih Olimpijnskih igara. Dizajnerica je također stavila na tržište kolekciju kupaćih kostima, a onda liniju muške odjeće. 2018. Godine je osnovala Stella McCartney Cares Foundation - zakladu koja podupire uravnotežen razvoj i svijest o raku dojke.

Trenutno Stella McCartney nudi žensku, mušku i dječju odjeću te donje rublje, dodatke i kupaće kostime.  Svoje kolekcije prodaje u prodajnim salonima u najvećim gradovima svijeta i ima također online prodaju u 100 država. Pozivamo da provjerite ponudu na Gomez.hr!