• FINAL SALE DO -50%!
     WOMENMEN  |  KIDS

  •   -15% NA PRVU KUPOVINU

Gomez Runway

Još jedna revija je iza nas! 11. travnja održao se Gomez Runway - jedinstveni događaj na kojem je predstavljena najnovija kolekcija proljeće/ljeto 2024. Gomez tim pripremio je 3 slijeda stilova:

1. Putovanje na odmor i vikend odmor u gradu

Što spakirati u svoj kofer? Gomezov styling tim prvenstveno je predložio lan - materijal pogodan za visoke temperature. U ženskim stilizacijama dominirale su zemljane boje, ali i duge i mrežaste haljine. Također su dominirale sunčane naočale luksuznih brendova kao što su Loeve, Dior, David Beckham, Dsquared2 i mnogi drugi. Od muških lookova mogli smo vidjeti cvjetne košulje, trend sezone: bermude i kombinacije neutralnih nijansi sa zasićenim bojama."

2. Must have u ormaru za više sezona temeljen na najnovijim markama

Profesionalni vodič kroz "capsule wardrobe": kvalitetna bijela košulja, traper jakna, "mala crna haljina" ili biciklistička jakna. Stilovi su upotpunjeni proizvodima najnovijih brendova u Gomez ponudi: One Teaspoon, Alohas, Karl Lagerfeld Jeans i Hugo Blue.

3. Stilovi ""From Day to Night"

Treći slijed revije predstavio je stilove za razne prigode, od jutarnje šetnje do domjenka. Započeli smo s modernim svakodnevnim lookovima, a završili s dugim haljinama i elegantnim odijelima.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog prekrasnog događaja i gostima na velikom dolasku. Cijenimo vašu prisutnost i drago nam je što možemo zajedno stvoriti ovu povijest.