-15% na prvu kupovinu

Pridruži se GomezClub i uzmi 15% popusta na nove proizvode pri prvoj kupnji i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Plaćanje

Brinemo se za komfor naših Klijenata, stoga smo omogućili pogodne načine plaćanja.

Bankovna kartica

Bankovna kartica

SixPayments je sustav za internetska plaćanja, koji omogućuje obavljanje trenutnih online plaćanja pomoću bankovne kartice.  Sustav ispunjuje najstrože standarde sigurnosti: PCI Complient i McAffe Secure.

PayPal

PayPal

PayPal sustav omogućuje trenutna online plaćanja pomoću bankovnog računa, bankovne kartice ili drugih izvora. Jednim klikom možete obaviti sigurno plaćanje. Zahvaljujući PayPal sustavu ne trebate upisivati broj kreditne kartice prilikom svake kupovine.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem

Za narudžbu iz naše internetske trgovine možete platiti u trenutku preuzimanja paketa od kurira gotovinom. Ukoliko ste izabrali plaćanje pouzećem, molimo da pratite pošiljku. U slučaju da pošiljka ne stigne u roku od 5 dana od dana naručivanja, molimo da nas kontaktirate.

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: