-10% na prvu kupovinu

Učlani se u Gomez Club i uzmi -10% na novu kolekciju i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Popis želja
KORISNIČKA PODRŠKA

Reklamacije

Gomez ima obavezu dostaviti Klijentu, koji je potrošač, robu bez grešaka i odgovoran je za materijalne i pravne nedostatke, ukoliko prodavana roba ima greške. 

Ukoliko roba koju ste dobili ima grešku koju ste uočili prije isteka roka od 2 godine od dana preuzimanja, molimo da grešku prijavite (možete za to iskoristiti obrazac za reklamacije, koji se nalazi ovdje) te nam vratite robu na našu adresu:

Gomez Sp. z o.o. Sp. k.
Reklamacije

ul. św. Mikołaja 1
​62-080 Swadzim, Poland

Molimo da u prijavi navedete svoje kontakt podatke, kako bismo Vas mogli kontaktirati za potrebe rješavanja reklamacije, te da navedete u prijavi dokumente ili podatke koje će omogućiti identifikaciju sklopljenog s nama ugovora o prodaji (np. račun, broj narudžbe i drugo). Preporučujemo da priložite račun ili račun R1 jer će to ubrzati proces rješavanja reklamacija, ipak to nije obavezno.

Reklamaciju ćemo razmotriti u roku od 14 dana od dana prijave iste. Klijent će biti obaviješten o načinu razmatranja reklamacije pismeno, e-mailom ili sms porukom.

Detaljne informacije vezane uz reklamacije možete naći u Općim uvjetima.

Gomez ne daje jamstvo na prodavanu robu.

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: