• FINAL SALE DO -70% I VIŠE!
     WOMEN | MEN | KIDS

  •   -15% na prvu kupovinu

  •   Besplatna isporuka

KORISNIČKA PODRŠKA

 

Najčešća pitanja

Nakon isporuke paketa, dobit ćete e-mailom link koji omogućuje praćenje pošiljke.  Status pošiljke je moguće provjeriti također na ovoj stranici GLS ili pozivom Službe za korisnike  Ukoliko želite da Vas kurir kontaktira prije dostave paketa, molimo da to navedete prilikom naručivanja. Ipak ovo nije obaveza kurira stoga preporučujemo da na dan dostave kontaktirate GLS i dogovorite detalje.

Na dan kada Gomez šalje pakete, do 23:59 sati, možete sami promijeniti adresu isporuke klikom na link za praćenje i biranjem postavke Flex-Delivery Service.

U najboljem slučaju paket će Vam bit dostavljen osobno. Potpisom na ručnom skeneru kurira GLS potvrđujete preuzimanje paketa. U slučaju da niste kod kuće, drugi član obitelji ili domaćinstva smije preuzeti paket umjesto Vas.

U slučaju da ne možete osobno preuzeti paket, postoji mogućnost da date svoj pristanak da GLS ostavi paket kod nekog od susjeda u kojeg imate povjerenja. Ukoliko ni Vi ni on ne možete preuzeti paket (a uz paket nisu vezane dodatne usluge poput plaćanja pouzećem), GLS će ostaviti paket u najbližem depou, gdje će paket čekati 9 dana da ga preuzmete.  Informaciju o adresi depoa naći ćete na obavijesti od kurira.

Ponovna dostava će se izvršiti u slučaju da se paket ne može ostaviti u susjedstvu, a u blizini ne postoji depo. Kurir će postupati kao kod prvog pokušaja dostave. Ukoliko ponovna dostava ipak neće biti moguća, GLS će vratiti paket u podružnicu, pa će biti vraćen u Gomez nakon 10 radnih dana.


Za svaku kupovinu ispostavljamo račun, a na zahtjev možemo ispostaviti račun s PDV-om. 


Ovo se događa iznimno rijetko, ipak ukoliko vaša pošiljka stigne oštećena, molimo da odmah zatražite od prijevoznika da napiše izvještaj o stanju pošiljke i okolnostima nastanka štete, te da nas u takvom slučaju odmah kontaktirate.


KONTAKT TELEFON:

 
KONTAKT TELEFON

+385 1 8000 014

 

 
E-MAIL ADRESA

[email protected]

 

RADNO VRIJEME
PONEDJELJAK - PETAK10:00 - 16:00

 

PODACI TVRTKE

GOMEZ Dioničko društvo 
ul. Tomasza Drobnika 2, 60-693 Poznanj
Broj u Državnom sudskom registru 0000934369 (registar poduzetnika Državnog sudskog registara) |  Porezni 
indifikacijski broj 9721248769 | Broj u registru poslovnih subjekata 302694351
Dokumenti potrebni za osnivanje društva čuvaju se u Općinskom sudu Poznań - Nowe Miasto i Wilda u Poznań, VIII. Odjel za gospodarstvo - Državnog sudskog registra.

Skraćeni naziv za GOMEZ Dioničko društvo na internetakoj stranici je: „Gomez”