-15% na prvu kupovinu

Pridruži se GomezClub i uzmi 15% popusta na nove proizvode pri prvoj kupnji i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Sigurna kupovina Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Povjerenje klijenata gradimo fokusirajući se na održavanje visokog nivoa usluga, ali i na visoku kvalitetu prodavanih proizvoda. Kao tvrtka pridržavamo se smjernica za zaštitu osobnih podataka te poslujemo sukladno važećim zakonskim propisima. Informacije koje si nama ostavio koristimo isključivo radi obrade narudžbe te za usluge koje slijede nakon prodaje. Korisničko ime, lozinka, adresa stanovanja ili broj bankovnog računa obuhvaćeni su najvećom razinom sigurnosti. Sistemi za plaćanje sixpayments ili paypal jamče potpunu sigurnost internet transakcija koje se obavljaju u našoj trgovini. Više informacija na tu temu možeš naći u općim uvjetima.

 

Premium kvaliteta

Svi proizvodi iz naše ponude dolaze direktno od najboljih proizvođača. Kao njihov višegodišnji, pouzdan partner imamo autorizaciju za prodaju asortimana premium brendova na području poljske i u inozemstvu. Naša ponuda obuhvaća najnovije, dostupne na tržištu, kolekcije, koje osobno biramo, kako bismo ispunili očekivanja najzahtjevnijih klijenata. Ukoliko roba ima tvorničke greške, možete iskoristiti pravo na reklamaciju u sklopu jamstva koje dajemo za nedostatke. Više informacija na tu temu možete naći u općim uvjetima.

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: