-15% na prvu kupovinu

Pridruži se GomezClub i uzmi 15% popusta na nove proizvode pri prvoj kupnji i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Zaštita podataka i izjava o kolačićima

Politika privatnosti


Brinemo za privatnost i sigurnost Tvojih podataka, zato smo za Tebe pripremili Politiku privatnosti, koja opisuje na koji način Gomez obrađuje Tvoje osobne podatke.


Administrator Tvojih osobnih podataka je:
GOMEZ Dioničko društvo
 ul. Tomasza Drobnika 2, 60-693 Poznań, Poljska Broj državnog sudskog registara KRS 0000934369 (registar poduzetnika Državnog sudskog registara) | Porezni broj NIP 9721248769, broj u registru poslovnih subjekta REGON 302694351

Dokumenti potrebni za osnivanje društva čuvaju se u Općinskom sudu Poznań - Nowe Miasto i Wilda u Poznań, VIII. Odjel za gospodarstvo - Državnog sudskog registra.


Možeš nas kontaktirati:

Gomez S.A
Služba za korisnike

ul. Diamentowa 9,
62-002 Suchy Las,
Poljska

Možeš također kontaktirati našeg nadzornika za zaštitu podataka:

Gomez S.A
Data Protection

ul. Diamentowa 9,
62-002 Suchy Las,
Poljska

Obavještavamo da se Tvoji podaci koriste i u svrhe direktnog marketinga Gomez (profiliranje i istraživanje zadovoljstva Klijenata). Zapamti:

  • Tvoje podatke ne prodajemo niti su dostupni u komercijalne svrhe trećim subjektima. Našim partnerima koji nam pomažu kod izvršavanja Tvoje narudžbe ili drugih usluga koje pružamo u našoj trgovini, poput operatera internetskih plaćanja, tvrtki koje vrše za nas kurirske usluge, subjekta koji obavljaju za nas istraživanja zadovoljstva Klijenata, dajemo isključivo neophodne podatke.
  • Profiliranje ne povećava količinu prikazivanih reklama/komercijalnih informacija koje šaljemo, a jedino ih prilagođava Tvojim potrebama. Zbog profiliranja, na temelju prikupljenih podataka kao stranice s proizvodima koje otvaraš u našoj trgovini, spremljeni kolačići te upisani osobni podaci, prikazujemo Ti reklame ili šaljemo komercijalne informacije (ukoliko si pristao da Ti ih šaljemo) koje će Ti biti korisnije;
  • Imaš pravo na prigovor protiv obrađivanja Tvojih podataka s naše strane za potrebe direktnog marketinga i za potrebe profiliranja i/ili istraživanja zadovoljstva Klijenata.

Više informacija o tome na koji način obrađujemo Tvoje osobne podatke i koja su Tvoja prava vezana uz to, možeš naći u našoj Politici privatnosti.


Politika kolačića

Kako bismo olakšali korištenje naše internetske stranice, koristimo tehnologiju poznatu kao „cookies“. U svakom trenutku možeš isključiti ili ograničiti u svom internetskom pregledniku opciju za primanje kolačića - međutim može to prouzročiti poteškoće ili onemogućiti korištenje naše internetske stranice u dijelu, u kojem koristi ona kolačiće.


Više o korištenju kolačića od strane Gomez možeš saznati u Politici kolačića.

 

 

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: