-10% na prvu kupovinu

Učlani se u Gomez Club i uzmi -10% na novu kolekciju i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Vrijeme i troškovi isporuke

 

https://gomez.hr/upload/service/dostawa_1.png

 

DOSTAVA PUTEM GLS 35 HRK
BESPLATNA ISPORUKA ZA NARUDŽBE IZNAD 500 HRK

Vrijeme isporuke 3-4 radna dana.
Sve pošiljke koje šaljemo putem GLS su potpuno osigurane s naše strane. 


VRIJEME DOSTAVE

U najfrekventnijem periodu (prije Božića, tijekom akcija, sniženja) vrijeme isporuke se produžuje. Robu šaljemo putem kurirske tvrtke GLS, a točno vrijeme isporuke detaljno regulira dio Isporuke Općih uvjeta internetske trgovine gomez.hr, koji su dostupni ovdje. O statusu realizacije narudžbe redovno ćemo Vas informirati putem maila.

Isporuka putem kurira je brz i pouzdan način dostave paketa na području cijele države. Nakon isporuke narudžbe paket će biti dostavljen već sljedeći radni dan. Klijent ima mogućnost praćenja pošiljke, kako bi znao gdje se pošiljka trenutno nalazi.
Kurir radi po sistemu „door-to-door”. 

Troškovi navedeni na stranici se odnose na  pošiljke koje su isporučivane na prostorima Republike Hrvatske. Detaljni podaci koji su vezani uz isporuke se nalaze u 9. i 10. točki Općih uvjeta.

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: