-15% na prvu kupovinu

Pridruži se GomezClub i uzmi 15% popusta na nove proizvode pri prvoj kupnji i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

Vrijeme i troškovi isporuke

 

KuriérIsporuka za narudžbe ispod 500 HRKIsporuka za narudžbe iznad 500 HRK

35 HRK

BESPLATNA!

 

Robu šaljemo u roku 24 sata od proknjiženja uplate (osim u slučaju plaćanja pouzećem) putem hrvatske pošte ili kurirske službe Overseas Express i DPD, direktno na navedenu adresu ili u jedan od preko 1300 mjesta za preuzimanje paketa. O napretku realiziranja narudžbe obavijestit ćemo Te mailom. Standardno vrijeme realiziranja narudžbe iznosi 4-5 radnih dana.

 

 

Dostava na području Hrvatske realizira se putem hrvatske pošte ili kurirskih službi: Overseas Express i DPD. Dostava se vrši direktno na kućnu adresu ili u jedno od 520 mjesta za preuzimanje. U oba slučaja postoji mogućnost plaćanja pouzećem (maksimalna vrijednost narudžbe 5200 HRK), predlažemo da unaprijed pripremite točan iznos u gotovini, plaćanje karticom je moguće samo u odabranim mjestima.

Nakon naručivanja možete pratiti sve faze dostave u sustavu logističkog operatera Packeta International, koji vrši dostavu iz Poljske u Hrvatsku -> OVDJE. Dobit ćete obavijest u trenutku registracije pošiljke u sustavu te prije dostave. U slučaju naručivanja u Mjesto Preuzimanja, upute i potrebne informacije će Vam biti poslane od strane prijevoznika.

U slučaju dostave na kućnu adresu, kurir u slučaju nemogućnosti dostave paketa, izvršit će još jedan pokušaj sljedeći radni dan. Ukoliko i dalje neće biti mogućnosti dostave paketa, paket će biti vraćen u GOMEZ - o tome ćete biti obaviješteni od strane kurira. U slučaju naručivanja u mjesto za preuzimanje, paket će čekati do 5 radnih dana da ga preuzmete. U slučaju bilo kojih promjena, bit ćete obaviješteni od strane Packeta International ili kurira.

 

 

 

 

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: