-10% na prvu kupovinu

Učlani se u Gomez Club i uzmi -10% na novu kolekciju i -5% na snižene modele već od prve kupovine. Članstvo u elitnom šoping klubu Gomez Club donosi i druge pogodnosti.

 

Besplatna isporuka

Kupovina u internetskoj trgovini Gomez je jednostavna i sigurna. Narudžbe šaljemo u roku 24 sata preko pouzdane kurirske tvrtke. Za narudžbe vrijednosti preko 500 HRK isporuka je potpuno besplatna

 

POVRAT ROBE

Zahtjev za raskid ugovora

Zahtjev za raskid ugovora

Ispuni Zahtjev za raskid ugovora koji je priložen uz paket. U slučaju pitanja molimo da kontaktirate našu Korisničku podršku:
E-MAIL ADRESA:
TRGOVINA@GOMEZ.HR
Možeš također raskinuti ugovor online ili sam sastaviti izjavu o raskidanju ugovora.

Način povrata

Način povrata

Paket pošalji o svom trošku.

Pakiranje

Pakiranje

Da Ti olakšamo, prilagodili smo kutiju za ponovo slanje. Stavi u kutiju proizvode koje želiš vratiti skupa s ispunjenim Zahtjevom za raskid ugovora ili vlastitom izjavom o raskidu ugovora te po mogućnosti presliku računa i zatvori paket.

Slanje

Slanje

Ovisno o izabranom načinu slanja, pošalji paket na adresu:

GOMEZ sp. z o.o. sp.k.
ul. św. Mikołaja 1
62-080
Swadzim
POLAND

 

 

Povrat sredstava

Povrat sredstava

Nakon zaprimanja Zahtjeva za raskid ugovora, vratit ćemo Ti uplatu na bankovni račun, ukoliko pristaneš. Cijeli proces može trajati do 14 dana s time da se može produžiti dok ne dobijemo vraćene proizvode ili dokaz da su poslani.

Svjesni smo da je online kupovina specifična. Ne postoji mogućnost isprobavanja ili gledanja odjeće. Zbog toga svaki kupljeni kod nas proizvod možeš probati i raskinuti ugovor u roku od 14 dana od dana preuzimanja paketa, ukoliko proizvod nije ispunio Tvoja očekivanja. Detalje informacije vezane uz raskid ugovora sklopljenog na daljinu nalaze se u našim Općim uvjetima.

ONLINE RASKID UGOVORA


1. Prijavi se na Korisnički račun na gomez.hr. Otvori karticu Profil i klikni na POVRAT. Prikazat će se popis Tvojih narudžbi, izaberi narudžbu, koja sadrži proizvod, koji želiš vratiti i klikni RASKINI UGOVOR.Ukoliko nemas Korisnički račun na Gomez.hr klikni OVDJE, upiši podatke i nastavi.
2. Označi proizvod, upiši količinu i eventualno razlog za raskid ugovora pa klikni DALJE.
3. Izaberi način povrata robe i sredstava pa klikni DALJE.
4. Pročitaj i provjeri podatke i klikni RASKIDAM UGOVOR.

 

Na navedenu e-mail adresu poslat ćemo e-mail s potvrdom da smo zaprimili Tvoj zahtjev za raskid ugovora. Vrati proizvod sukladno izabranom načinu povrata. Čekaj povrat uplate. Cijeli proces može trajati do 14 dana. Povrat sredstava ćemo izvršiti na način koji si izabrao.

OSTALE TEME KORISNIČKE PODRŠKE: