•   -15% na prvu kupovinu

  •   Besplatna isporuka

Oscar Jobson - novi brend u Gomez

Oscar Jobson je švedski brend koji nudi mušku premium odjeću, čije povijest seže 1903 godine. 1908 godine kada na tržištu su prevladavale tvrtke, koje su nudile jedino proizvode po mjeri, brend Oscar Jobson je počeo nuditi proizvode „ready to wear“. Revolucionarna onda ideja je omogućila znatno sniziti cijene odijela i doći do veće količine kupaca. Druga bitna inovacija, koju je uveo brend, je bila ideja da se podijeli proces šivanja odijela na pojedine faze - to je omogućilo da se značajno poboljša kvaliteta i bolje prilagodi proizvod prema silueti Klijenta. Dodatno od 1980 godine, brend je službeni dobavljač odjeće za švedsku kraljevsku obitelj.

Što više Oscar Jacobson djeluje u duhu „slow fashion“. Što to znači? Brend je na prvo mjesto stavio kvalitetu odjeće, što jamči da odijela koje nudi mogu poslužiti čak 10 godina. Kako bi to bilo moguće Oscar Jacobson mora birati isključivo izdržljive materijale i stvarati savršene krojeve. Dodatno brend širi znanje i educira kako njegovati svoju odjeću i dodatke, zahvaljujući čemu Klijenti mogu u njima uživati duže vrijeme.

Oscar Jacobson je firma s tradicijom, koja se odlučila na bezvremenski stil i najveću kvalitetu izrade.  Spaja tradicionalni krojački zanat i brigu za detalje s inovativnim i modernim krojevima. Brend jamči skandinavsku kvalitetu i talijanske tkanine najbolje kvalitete, zahvaljujući čemu odgovara na potrebe čak najzahtjevnijih Klijenata. U ponudi brenda možemo naći široki izbor muške odjeće - odijela, košulje, džempere i vanjsku odjeću. Pozivamo da se upoznate s asortimanom i da napravite narudžbu!